Eldningstunna Strängnäs

Kjell Fixar – Eldningstunna Strängnäs

Är du i Strängnäs med omnejd intresserad av att köpa en eldningstunna? Då har jag detta till försäljning. Jag har även en hel del annat som kan vara till nytta när man grejar i trädgården.

Kjell Bengtsson är mitt namn, det är jag som äger Kjell Fixar! Jag arbetar med att skapa olika trädgårdsprylar av grejer som annars hade kasseras. Miljötänket är någonting jag verkligen brinner för och så älskar jag att bygga. Med mitt utbud finns jag tillgänglig för bland annat Strängnäs och andra närliggande städer.

Jag har alltid haft ett intresse av att bygga och fixa med litet av varje. Sedan tycker jag att det här med återvinning är viktigt för det handlar om att komma ifrån den här slit- och slängmentaliteten och istället tänka i termer av hållbarhet och miljö.

På så sätt kan jag skapa en eldningstunna från något som annars hade slängts. Du kan gärna kika in på galleriet och titta på några av de produkter som jag tillverkar och säljer.

Eldningstunna Strängnäs
Eldningstunna Strängnäs

Eldningstunna Strängnäs

Eldningstunnan är den perfekta platsen för din eldning. Det gör att din eldning håller sig på en plats och risken för spridning är minimal. Den passar för allt du vill elda.

Förhoppningsvis har jag något att erbjuda dig i Strängnäs, vare sig det är en eldningstunna, sorteringskärl eller tändved. Tveka inte på att höra av dig om du har några som helst frågor och funderingar!

Information

Höjd: Ca 90 cm
Diameter: Ca 60 cm
Volym: Ca 100 liter

900kr/styck inkl. hemleverans (700kr om du hellre vill hämta den själv).

Leverans

Leverans inom 10 mil från Enköping. Jag kan leverera längre bort, bland annat Strängnäs, också men då kostar det 50kr/mil för de extra milen. Exempel: 13 mil bort. 6 mil extra  6×50=300 kr. Önskar du hellre hämta din eldningstunna finns möjlighet till det, då dras en summa av från det fullständiga priset.

Övrigt

Av Kjell Fixar kan du köpa

  • eldningstunnor
  • odlingskrukor
  • sorteringskärl
  • förskjutningsklämmor
  • vattentunnor
  • sandtunnor
  • odlingsstöd.

Kjell Fixar

0767 - 67 84 50
kjell.bengtsson@kjellfixar.se

Hitta hit

Enköping Tärby 10
745 95 Enköping

Beställning

OBS
På grund av trafiksituationen i Stockholm och närliggande kommuner så sänker vi gränsen för leveranser till 6 mils omkrets från Enköping.
Leveranser utanför detta område kan göras i mån av tid och med en tilläggsdebitering på minimum 800kr/leverans.

Beställning
Captcha