Kompost Västerås

Kjell Fixar – Kompost Västerås

Är du i Västerås med omnejd intresserad av att köpa en kompost? Då har jag detta till försäljning. Jag har även en hel del annat som kan vara till nytta när man grejar i trädgården.

Kjell Bengtsson är mitt namn, det är jag som äger Kjell Fixar! Jag arbetar med att skapa olika trädgårdsprylar av grejer som annars hade kasseras. Miljötänket är någonting jag verkligen brinner för och så älskar jag att bygga. Med mitt utbud finns jag tillgänglig för bland annat Västerås och andra närliggande städer.

Jag har alltid haft ett intresse av att bygga och fixa med litet av varje. Sedan tycker jag att det här med återvinning är viktigt för det handlar om att komma ifrån den här slit- och slängmentaliteten och istället tänka i termer av hållbarhet och miljö.

På så sätt kan jag skapa en vattentunna från något som annars hade slängts. Du kan gärna kika in på galleriet och titta på några av de produkter som jag tillverkar och säljer.

Kompost Västerås
Kompost Västerås

Vattentunna Västerås

Alla mina tunnor går att använda som kompost. Med fördel kan man ha många tunnor som komposter för att sedan odla i dem. Tunnan kapas ofta så de blir 44 cm höga men jag kan också anpassa detta ifall du önskar en annan höjd.

Förhoppningsvis har jag något att erbjuda dig i Västerås, vare sig det är kompost, sorteringskärl eller tändved. Tveka inte på att höra av dig om du har några som helst frågor och funderingar!

Pris för en del är 300kr.
Du får 10% rabatt om du köper 10 delar.
Köper du 20 stycken eller fler får du 20% rabatt.

Leverans

Leverans inom 10 mil från Enköping. Jag kan leverera längre bort, bland annat Västerås, också men då kostar det 50kr/mil för de extra milen. Exempel: 13 mil bort. 6 mil extra  6×50=300 kr. Önskar du hellre hämta din kompost finns möjlighet till det.

Övrigt

Av Kjell Fixar kan du köpa

  • kompost
  • odlingskrukor
  • sorteringskärl
  • förskjutningsklämmor
  • vattentunnor
  • sandtunnor
  • odlingsstöd.

Kjell Fixar

0767 - 67 84 50
kjell.bengtsson@kjellfixar.se

Hitta hit

Enköping Tärby 10
745 95 Enköping

Beställning

OBS
På grund av trafiksituationen i Stockholm och närliggande kommuner så sänker vi gränsen för leveranser till 6 mils omkrets från Enköping.
Leveranser utanför detta område kan göras i mån av tid och med en tilläggsdebitering på minimum 800kr/leverans.

Beställning
Captcha