Trädgårdsflis Uppsala

Kjell Fixar – trädgårdsflis Uppsala

Kjell Bengtsson är mitt namn och det är jag som äger Kjell Fixar! Jag arbetar med att skapa olika trädgårdsprylar av grejer som annars hade kasseras, Miljötänket är någonting jag verkligen brinner för och så älskar jag att bygga!

Är du intresserad av att köpa trädgårdsflis i Uppsala? Då har jag detta till försäljning, med hemleverans. Jag har även en hel del annat som kan vara till nytta när man grejar i trädgården.

Jag har alltid haft ett intresse av att bygga och fixa med litet av varje. Sedan tycker jag att det här med återvinning är viktigt för det handlar om att komma ifrån den här slit- och slängmentaliteten och istället tänka i termer av hållbarhet och miljö.

Som sagt var så gör jag saker av sådant som annars hade slängts. Du kan gärna kika in på galleriet och titta på några av de produkter som jag tillverkar och säljer.

Trädgårdsflis Uppsala

Flis – perfekt under buskar och träd

Flis fyller verkligen en funktion under träd och buskar. Ett tjockt lager flis hämmar ogräs och håller jorden fuktig.

Du får flisen levererad i storsäckar som annars skulle ha byggt på sopmängden.
Efter att du tömt säckarna kan du med fördel använda dem till att samla saker som grenar och annat, som du kan transportera till återbruket.

Jag hoppas att det som jag erbjuder antingen när det kommer till trädgårdsflis, eller någonting annat, ska vara av intresse för dig. Tveka inte på att höra av dig om du har några som helst frågor och funderingar!

Leverans

Leverans inom 10 mil från Enköping. Jag kan leverera längre bort också men då kostar det 50kr/mil för de extra milen. Exempel: 13 mil bort. 6 mil extra  6×50=300 kr.

 

Övrigt

Av Kjell Fixar kan du köpa

  • eldningstunnor
  • odlingskrukor
  • sorteringskärl
  • förskjutningsklämmor
  • vattentunnor
  • sandtunnor
  • odlingsstöd.

Trädgårdsflis Uppsala

Kjell Fixar

0767 - 67 84 50
kjell.bengtsson@kjellfixar.se

Hitta hit

Enköping Tärby 10
745 95 Enköping

Beställning

OBS
På grund av trafiksituationen i Stockholm och närliggande kommuner så sänker vi gränsen för leveranser till 6 mils omkrets från Enköping.
Leveranser utanför detta område kan göras i mån av tid och med en tilläggsdebitering på minimum 800kr/leverans.

Beställning
Captcha