Omdöme

”Vi var precis på G att börja anlägga vår köksträdgård (under arbetsnamnet Under björken) när en annons om flis dök upp i mitt Instagramflöde. Jag ringde och på den vägen är det. Två stora säckar flis hittills, och fler blir det😀. Vi blev både glada och lite förvånade över den fina servicen. Snabbt och enkelt. Och efteråt hörde till och med Kjell av sig och undrade om allt gått bra👍. Det kallar vi service i toppklass🏅.”

Eva & Daniel

 

”Beställde två eldtunnor till mig och min granne. Kjell svarade och levererade eldtunnorna samma dag, vilken toppen service! Betalning gjordes enkelt via Swish efter leverans, jag är supernöjd. Tunnorna var i väldigt fint skick med lock och fint borrade lufthål för draget. Jag rekommenderar alla som är i behov av en eldtunna i Mälardalen att kontakta Kjell!”
 
Med vänlig hälsning, 
Erik
”Vilket lyft att elda i en tunna istället för den gamla grillen! Mycket effektivare och roligare förutom att det känns bra att bidra till återbruk och det cirkulära samhället. Att den dessutom levererades till landet inför familjehelgen var ytterligare plus!”

 
Allt gott! 
Pia Hogman

Kjell Fixar

0767 - 67 84 50
kjell.bengtsson@kjellfixar.se

Hitta hit

Enköping Tärby 10
745 95 Enköping

Beställning

OBS
På grund av trafiksituationen i Stockholm och närliggande kommuner så sänker vi gränsen för leveranser till 6 mils omkrets från Enköping.
Leveranser utanför detta område kan göras i mån av tid och med en tilläggsdebitering på minimum 800kr/leverans.

Beställning
Captcha