Vattentunna Enköping

Kjell Fixar – Vattentunna Enköping

Är du i Enköping med omnejd intresserad av att köpa en vattentunna? Då har jag detta till försäljning. Jag har även en hel del annat som kan vara till nytta när man grejar i trädgården.

Kjell Bengtsson är mitt namn, det är jag som äger Kjell Fixar i Enköping! Jag arbetar med att skapa olika trädgårdsprylar av grejer som annars hade kasseras. Miljötänket är någonting jag verkligen brinner för och så älskar jag att bygga.

Jag har alltid haft ett intresse av att bygga och fixa med litet av varje. Sedan tycker jag att det här med återvinning är viktigt för det handlar om att komma ifrån den här slit- och slängmentaliteten och istället tänka i termer av hållbarhet och miljö.

På så sätt kan jag skapa en vattentunna från något som annars hade slängts. Du kan gärna kika in på galleriet och titta på några av de produkter som jag tillverkar och säljer.

Vattentunna Enköping
Vattentunna Enköping

Vattentunna Enköping

Vattentunnan hjälper dig att samla upp regnvatten som du sedan kan ta tillvara på när du ska vattna trädgården. Regnvattnet är bättre än kranvatten då det har ett lägre pH-värde, vilket gynnar trädgården. Välj själv om du vill ha en kran eller inte på din vattentunna.

Förhoppningsvis har jag något att erbjuda dig i Enköping, vare sig det är en vattentunna, sorteringskärl eller tändved. Tveka inte på att höra av dig om du har några som helst frågor och funderingar!

Med kran – 850kr
Utan kran – 650kr
Hämtpris – 700kr

Leverans

Leverans inom 10 mil från Enköping. Jag kan leverera längre bort också men då kostar det 50kr/mil för de extra milen. Exempel: 13 mil bort. 6 mil extra  6×50=300 kr. Önskar du hellre hämta din vattentunna finns möjlighet till det.

Övrigt

Av Kjell Fixar kan du köpa

  • eldningstunnor
  • odlingskrukor
  • sorteringskärl
  • förskjutningsklämmor
  • vattentunnor
  • sandtunnor
  • odlingsstöd.

Kjell Fixar

0767 - 67 84 50
kjell.bengtsson@kjellfixar.se

Hitta hit

Enköping Tärby 10
745 95 Enköping

Beställning

OBS
På grund av trafiksituationen i Stockholm och närliggande kommuner så sänker vi gränsen för leveranser till 6 mils omkrets från Enköping.
Leveranser utanför detta område kan göras i mån av tid och med en tilläggsdebitering på minimum 800kr/leverans.

Beställning
Captcha